Trainen met een visie

Hondentraining Heemskerk Dolores is een professionele hondenschool. Het fundament van de hondenschool is de relatie & communicatie tussen  U en Uw hond. Ik wil U en Uw hond helpen een fijne band op te bouwen voor het leven. 

                       Ik geloof in de kracht van samenwerken, geduld en vriendschap en in het koesteren van de momenten waarin je dat samen opbouwt!  Het welzijn van de hond staat centraal  en er wordt bewust gekozen voor beloningsgericht en positief trainen om tot de verschillende doelen te komen. 

Ik werk dan ook alleen met methodes die wetenschappelijk zijn onderbouwd. 

 De trainingen zijn altijd gebaseerd op de behoefte van U en Uw hond. Deze kunnen per hond/ras verschillen. Daarom traint iedereen op het tempo van de hond naar de einddoelen. Eerlijk en realistisch. U start individueel en stroomt  in overleg door naar een groep. 

De groepen bestaan uit maximaal 4 honden.

Het resultaat is verbluffend  en verfrissend! 


Even voorstellen. Mijn naam is Dolores Saucedo. Ik ben de oprichtster en eigenaar van het kenniscentrum en de hondenschool Hondentraining Heemskerk. Dolores. Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen met het trainen van mijn buldog. Door de jaren heen heb ik me verdiept in verschillende disciplines met mijn terriërs, herders, doggen , jachthonden en straathonden.

Ik ben  actief geweest bij de hondentraining van de dierenbescherming, en in de hondensport. Dit alles verdiepte mijn inzicht steeds verder. De ervaringen in combinatie met mijn kritische blik was het begin, maar niet genoeg voor mij. Hondentraining bestaat in mijn optiek niet alleen uit ervaring, maar zeker ook uit vakkennis met de bijbehorende studies.

Ik heb met succes de volgende opleidingen afgerond en de daarbij behorende certificaten en diploma's behaald:

 ABA, ABA gevorderd, Kynologisch Instructeur, Neuswerk 1, Neuswerk 2, en Instructeur voor Detectie bij de Tinley Academie gedrag voor Dieren.

Regelmatig volg ik workshops en bijscholing voor instructeurs om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hondengedrag, hondentraining en neuswerk. 

Met trots zeg ik dat mijn bedrijf  is ontstaan door ervaring, kennis en liefde voor de hond.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt meer weten, kijk verder op mijn website of ga naar contact

 

  Onderstaand afbeelding Copyright © 2021