Puppy training                                                                            

Tijdens deze cursus van 6 weken wordt de pup zoveel mogelijk vrij gemaakt,  gesocialiseerd en het begin gemaakt van een goede communicatie/band tussen hond en geleider. Het tempo en niveau bepaalt de hond. De nadruk ligt op spel en beloning.  Er is genoeg tijd en aandacht voor coaching op onderwerpen zoals pup thuis, puppy bijten, aan de lijn lopen, los lopen, zindelijk maken, voernijd en  pup met kinderen. Tijdens de cursus wordt duidelijk gemaakt welke stapjes u het beste kunt volgen. Als u het leuk vindt stapt u geleidelijk over op gehoorzaamheid 1 of neuswerk/speurtraining. De basis is gelegd!


Gehoorzaamheid 1

  Bij de gehoorzaamheidstraining ligt het accent op appèl. U leert hoe u dit kunt bereiken, zonder druk en dwang.  Spel en goede communicatie staan ook tijdens  deze cursus centraal.  Aan de   orde komen ook wandelen aan de lijn, sociaal gedrag, habitueren. en wat is  waar over puberteit, dominantie en agressie bij honden.

 De band groeit en het is genieten voor 2!  U leert de basis en extra vaardigheden. De trainingen zijn altijd leerzaam en leuk voor u en uw hond. 

     

         Gehoorzaamheid 2

 Gehoorzaamheid 2 is het vervolg van gehoorzaamheid 1. De vaardigheden worden verbeterd, de oefeningen uitgebreid en de trainingen gevarieerd. U leert samen  met  uw  hond nieuwe   spelletjes en technieken.  Er kan gekozen worden voor verschillende  programma's binnen de gehoorzaamheid/obedience.

 Als u het leuk vindt kunt u het afsluiten met een examen. Maatwerk en fun voor de hond blijft de rode draad door de cursus.


Begeleiden en coachen op maat,  specifieke losse training /privé consult


 Afbeeldingen Copyright © 2023